Thursday, 6 January 2022

Macammana nak daftar di PUBLIC GOLD

 


Azizul Azli Ahmad ni memang pakar bab-bab hartanah, rumah, dan emas! Go visit FB beliau!

Teks    :           Azaliza binti Salmin

Assalammualaikum semua. How are you today? Didoakan kalian semua dalam keadaan yang sihat sejahtera hendaknya, insyaAllah.

Aku rase, ramai yang dah tahu dan pernah dengar nama ‘PUBLIC GOLD’.

Public Gold ni merupakan syarikat jual beli emas yang ditubuhkan sejak tahun 2008, dah mempunyai 18 buah cawangan seluruh Malaysia dan 1 cawangan (akan datang 5 cawangan baru) di Indonesia. Haaaa, gempak kau! 

Jadi, tak hairanlah kalau Public Gold ni merupakan syarikat jual beli emas paling top di Malaysia sekarang ni dan sangat berkredibiliti tinggi.
Mana taknye, Public Gold ni adalah satu-satunya syarikat emas terbesar di Malaysia yang mana semua cawangan dijaga dan dipantau oleh Polis Bantuan yang dilantik khas oleh PDRM. Public Gold ni juga menawarkan servis simpanan emas dan barang berharga menggunakan system peti besi terkini dengan kemudahan dan perkhidmatan tahap tinggi.

Ia merupakan syarikat emas pertama di dunia yang patuh syariah, dipantau oleh panel syariah Amanie Advisors Sdn. Bhd.

Nak menyimpan emas di Public Gold ni mudah sangat, seiring dengan perkembangan teknologi semasa, semuanya dihujung jari je. Nak simpan emas ni pun tidaklah sesukar nak kumpul aset seperti rumah dan tanah, sebab kita boleh menyimpan emas serendah RM100 je, mengikut harga emas semasa.

Hei! Emas pun aset jugak tau!!! =)

Macammana nak mula?

Ha, korang hanya perlu ada PG Code sahaja. PG Code ni kira macam nombor akaun la, tapi bukan. Untuk nak dapatkan PG Code, tak perlukan kos pun, hanya hubungi ejen Public Gold yang sah dan bagi maklumat-maklumat seperti nama, ic, emel, boom! There you go, PG Code anda akan dicipta.

Mudah kan!?!

& sukacita sangat nak maklumkan, aku pun salah seorang daripada ejen/dealer Public Gold! J

So, korang kalau nak mula menabung emas, boleh hubungi aku untuk aku bantu dapatkan PG Code. Ok!  www.wasap.my/60165151421/akaunemasGAP

Korang pun jemputlah singgah ke telegram aku ya!

https://t.me/+38qHZwlNS8BlOTY9

https://t.me/+38qHZwlNS8BlOTY9

https://t.me/+38qHZwlNS8BlOTY9

Kat situ, aku kongsikan pelbagai info tentang emas Public Gold. Sudi-sudikanlah ya!

Ok! Next time aku sharing lagi ya!

Till then!

 

No comments:

Post a Comment