Saturday, 20 February 2021

3 TIP EJEN DROPSHIP BERILMU

 



Teks    :           AZALIZA SALMIN

 

Assalammualaikum, haii korang!

Ok! As promised, here Sis Aza bagi 3 tip dulu macam mana nak jadi ejen dropship berilmu:

 

1) GUNAKAN AKAUN FB DENGAN EFISYEN

Sis Aza rasa semua geng mak-mak ada FB kan? So sesambil korang skrol resipi apa nak masak masa PKP ni, jom promote Meeracle. Daripada korang main FB baca gosip tak berfaedah tu, lebih baik berniaga. Boleh juga duit masuk.

 

2) RAJIN UPGRED ILMU

Sis Aza yakin dengan ilmu seseorang itu boleh jadi tambah baik. Sis Aza akan ajar mengenai produk dan juga cara mempromosikan diri dan promosikan produk di online. Zaman sekarang ilmu semuanya boleh didapati secara online. Senang je. Tak payah hadir kelas fizikal dah korang, kelas online saja.

 


3) Target

Ejen dropship yang berwawasan juga perlu letakkan target bila join bisnes online ni. Tanpa target, selalunya kita takkan capai apa-apa. Geng mak-mak mesti belajar letak target. Misalnya target nak dapat income RM200 untuk permulaan ni demi membayar bil data internet anak.

 

Jom Sis Aza ajarkan semua ini. Daftar hari ini untuk join ejen dropship bersama Sis Aza. Kita buat duit kurangkan beban kewangan dalam keluarga. Jadikan hidup kita lebih bebas kewangan walaupun ketika keadaan sana-sini menekan dengan adanya Pandemik Covid-19 ni. Banyak lagi ilmu Sis Aza nak kongsikan dengan korang.

Tau kan macam mana nak contact Sis Aza? This is mu number 016-5151421, just whatsapp me ok!

 Till then!

Salam kasih sayang!


#meeraclesisaza

#zazaclans

#meeraclesetiawangsa

#meeracleAU2

#meeraclejlnduta





No comments:

Post a comment